Niekedy chceme schovať niektoré z našich snímok v sociálnej sieti, pretože sa obávajú, že sa niekto dozvie o našej cesty alebo schôdzky, alebo jednoducho preto, že nechcú, aby ukázať všetky svoje fotografie.

Našťastie existuje riešenie tohto problému. Zvážte, ako skryť obrázky v kontakte.

Skryť album

  1. Prejdite na svoju stránku kontaktu pod svojim účtom zadaním hesla a prihlásenia.
  2. Otvorte menu "Moje fotografie" umiestnené na ľavej strane obrazovky a vyberte požadovaný album.
  3. V pravom hornom rohu kliknite na položku Upraviť album.
  4. V hornej časti obrazovky, pod "Názov" a"Popis" môžete nastaviť nastavenia albumu. Ak chcete obmedziť okruh ľudí, ktorí zobrazujú váš album, potom uveďte koho to môže byť k dispozícii v stĺpci "Kto môže zobraziť tento album?". Riadok "Všetci používatelia" môžete nahradiť textom "Iba ja" a potom bude tento album k dispozícii výlučne vlastníkovi, teda vy.
  5. Nezabudnite kliknúť na tlačidlo "Uložiť zmeny".

Okrem toho si môžete prečítať článok Ako zatvoriť album v kontakte.

Fotografie priateľov

Ak chcete tieto fotografie skryť, postupujte takto:

  1. Zadajte menu "Moje nastavenia", ktoré sa nachádza vľavo od antény.
  2. V hornej časti obrazovky vyberte ponuku "Ochrana osobných údajov".
  3. Vo výbere možnosti "Kto vidí fotky, v ktorých som označený," vyberte okruh ľudí, ktorí môžu zobraziť takéto fotografie.

Týmto spôsobom môžete obmedziť prístup k vašim fotografiám nežiaducim používateľom.

Komentáre 0